2019-01-22 7591 views
我諗大家間唔中都會去食吓 #放題 放縱一吓😌 不過有無留意到 #餐牌 上 #炸物 嘅款式一般都比其他食物多,好容易就會唔覺唔覺咁嗌到成枱都一啲勁飽肚又無益嘅食物👉🏻👈🏻 最近朋友去過 千賀水產の鮮鍋道場 口碑都唔錯,咁我哋都去試吓啦😌#千賀 就喺 #TimesSquare 嘅後面,交通都算方便🚘 我哋傍晚6:15唔夠就已經到餐廳,估唔到有食客比我哋更早👀 好彩都仲有卡位。每張枱上面都有個火鍋爐,估唔到 #火鍋 先係呢度嘅主打,就連湯底都有14款選擇🤩 餐廳為每一枱食客都預設咗一盤 #海鮮 、#魚生刺身、#安格斯牛小排、#韓式餃子、#醬爆薑汁貢丸,夠哂陣容頂盛👍🏻 除咗指定食物,出面仲有勁多 #火鍋料、#熟食、#壽司... 怪不得要安排啲食客 #任食6小時 先可以試勻哂佢啲嘢啦😋 不過 #小秘書 呢排腸胃麻麻,唯有食得精簡啲,為到本已經好唔錯🤣#小秘書 今日揀嘅系 #龍蝦湯底,入面有原隻 #龍蝦,湯底都幾鮮味嘅,#海鮮盆 入面嘅 #聖子、#鮑魚、#蠔... 都唔錯呀😋 #象拔蚌刺身 係 #小秘書 至愛,可惜份量就少咗啲😅 不過出面仲有咁多冷盆熱食 #AllYouCanEat,齋系望吓唔使

#小秘書 今日揀嘅系 #龍蝦湯底,入面有原隻 #龍蝦,湯底都幾鮮味嘅,#海鮮盆 入面嘅 #聖子、#鮑魚、#蠔... 都唔錯呀😋 #象拔蚌刺身 係 #小秘書 至愛,可惜份量就少咗啲😅 不過出面仲有咁多冷盆熱食 #AllYouCanEat,齋系望吓唔使擺落肚就已經夠哂飽喇🥳
2019-01-21
$268 (Dinner)