2008-06-16
從未試過這裡的sunday brunch, 今天一嘗, 真不枉此行.sunday brunch, 除了平日的parma ham 外, 更有半邊龍蝦, 生蠔, 長腳蟹腳, 大蝦拼盤. 新鮮不在話下, 還被濃濃的海水味懷抱著. 和大自然很貼近呀!parma ham + 哈蜜瓜, 真係唔知邊個壞人諗d 咁好的配搭, 害我每次都停不了口. 主菜方面, 以鴨肝最出色, 因為比起鵝肝, 呢個更少油份, 似乎吃了心安一點. 煎得香脆的外皮, 包裹著一顆軟軟的心., 真捨不得吃掉它.甜品環節, 平日的semi buffet, 只可以揀一款, 但呢度卻可以任揀, 太開心了. 芝士旦糕, tiramisu, 慕絲, 麵飽布甸, 全都成了我的囊中物, 太美味啦! yummy!!! 最愛當然係tiramisu 啦, 又軟滑, 又濃, 太棒了! 很滿足的一餐!
很滿足的一餐!