今次去食咗好受歡迎嘅beulah😛⭐️Beulah ($145)本身係wrap嚟,但我同包包就轉咗做sourdough😻份量同omg一樣咁大份,再加上海量嘅炒蛋同原個牛油果,睇見都流晒口水🤤炒蛋蛋香濃,不過炒得唔算嫩滑,偏老身🙈但醬汁調味搭夠,酸甜交錯,食食下仲有微辣,好特別🤤🤤sourdough包邊香脆,麵包肉軟熟,酸勁十足😝仲帶微微煙韌嘅口感🙈牛油果又creamy又香,可以壓扁佢spread落sourdough一齊食,超滿足🥰另外火箭菜加上黑醋,解膩一流🤤整體嚟講好高質,必試呀😝--------------賣相:7.210味道:8.3/10性價比:7.8/10回頭率:8.2/10--------------店舖資料名稱:Baked地址:中環伊利近街14號地下D號舖前往方法:香港站C出口
今次去食咗好受歡迎嘅beulah😛
⭐️Beulah ($145)
--------------
賣相:7.210