2017-04-17 407 views
My Burger 經常都坐滿人, 眼見個個burger份量都幾大, 今次一於試試係咩真係咁正先!!! 煙三文魚漢堡 ($49), 揀得煙三文魚, 心裡都預設係平時夾三文治一片片凍食嗰種,. 呢間嘅驚喜位係將三文魚條先煎香, 令呢個煙三文魚burger味道更香濃真實.  整體好食但略為有啲油, 如果印走面層少少油會更好!大隻佬漢堡 ($68), 一睇就知肉食男士嘅最愛, 有牛肉、煙肉、蛋、芝士、沙律菜, 仲有少有會用到嘅紅菜頭.  呢個burger我都咬咗兩啖試試,  牛肉漢堡好濃郁, 肉汁多到會流哂落手度, rich到爆 配套餐加$20有薯條+飲品, 薯條熱辣辣出爐好脆口, 薯仔味道好豐厚.  雖然平時係會食薯條, 但唔係話好鍾意嗰種, 但呢個薯條好香口, 真係會忍唔住係咁食

煙三文魚漢堡
大隻佬漢堡
薯條
$70 (Dinner)
煙三文魚漢堡
大隻佬漢堡