2024-04-13
Bookmark 呢間餐廳好耐,終於有機會去試。响Openrice book 枱,講明同囡囡慶祝生日,request咗一個window seat. 當日6:30pm準時到達。環境同張枱一流,個view 靚到不得了。我哋兩個人叫咗一個Striploin,medium well。個size 好大,我哋兩個食都啱啱好。Roasted potatoes 超好食。講真$370嘅價錢真係物超所值,仲平過Outback。Openrice book 仲有20%off,咁嘅價錢去邊度搵。跟住我哋叫咗個signature 甜品 - Cast Iron Campfire S’mores。即係棉花糖心太軟。之前我問咗餐廳可唔可以write “Happy 11th Birthday”,佢哋話ok無問題。跟住原來上到嚟佢哋再送多咗個cheesecake 比我哋。如果我知佢哋有free dessert for birthday 我就唔再叫多個dessert啦,因為食唔晒,好浪費😓🫣。講返個dessert,真係邪惡到不得了,棉花糖已經好甜,佢𥚃面嘅朱古力蛋糕仲甜,不過真係好好食。講真兩個人都食唔哂,我諗要4個人先可以
講返個dessert,真係邪惡到不得了,棉花糖已經好甜,佢𥚃面嘅朱古力蛋糕仲甜,不過真係好好食。講真兩個人都食唔哂,我諗要4個人先可以KO佢。
埋單有20% off, 兩個人都係6xx, 一啲都唔貴一定會再返去。