2015-12-28 2551 views
無乜幾可食到simplylife 嘅午餐, 因為walkin 通常都要怒等, 今日早左dd, 所以唔駛等直入, 本來侍應想比outside 位我地, 但我真係堅唔鐘意, 好似坐係商場走廊到食, 好在有其他位。我們2人點左 burger 牛和burger 雞, 見個樣都唔差, 諗住應該好食啦!點知, 份量就大嘅, 但.....d肉完全 overcooked , 好乾好鞋,,一d都唔juice, 但舊青瓜就幾好食嘅, 食左冇咁漏。一邊食個包真係要一邊飲野, 如果唔係會啃親有點失望呀!好在個薯條都ok, 有個kfx 格格薯塊嘅味, 都叫做補償返心靈, 值得一提係佢個跟餐飲品, 幾好飲, 西柚冰茶, 好開胃, 我連舊西柚都食埋, 好甜

有點失望呀!

$100 (Lunch)