2021-05-30 1871 views
知道人氣漢堡包店喺荃灣開咗分店,即刻嚟試吓。我哋喺開飯啦訂咗位,所以就唔使排隊,如果唔係即場walk in見嘅話,我哋見到現場都好多人排隊今次就點咗:🍔德州燒烤牛肉漢堡$138 - 呢個漢堡入面有芝士、煙肉、洋蔥圈、生菜,當然仲唔少得牛肉同埋好好食嘅燒汁,成個包勁Juicy,食完係超級滿足。呢個漢堡包仲配埋薯條,所以一定唔會唔夠飽。🥞核果奶蓋班戟$118 - 呢個pancake,喺點餐嘅時候,店員就提醒要大概等45分鐘至一個鐘,當堂聽到,就覺得使唔使咁誇張,要等一個鐘先有呢個班cake可以食。但當呢個班cake嚟到嘅時候,就明白點解。呢個班cake唔止鬆軟,仲超級有蛋香,未食已經聞到個蛋香,鬆軟之餘,又唔會淨係得空氣喺入邊,即係嗰啲所謂嘅「空氣感pancake」咁,係絕對絕對非常好食,絕對係等咁耐都抵嘅。🥤Pink Panther milkshake $58 - 呢杯奶昔原價係$58 ,如果更個漢堡嘅話,就只係加$37就可以。呢杯奶昔係mix咗mixed berry,雪糕同乳酪。我個人來講就覺得略甜,不過都可能只係因為我唔食得太甜。☕️Earl Grey chocolate $44 -

今次就點咗:

德州燒烤牛肉漢堡

Pink Panther milkshake

☕️Earl Grey chocolate $44 - 朋友仔點呢杯,佢話有好香嘅伯爵茶味,我諗我下次都會試一試呢個。
Earl Grey chocolate

Pink Panther milkshake  +  Earl Grey chocolate

總體來講,呢幾樣食物都好好食,所以都明白點解咁多人排隊嚟食,我都覺得我一定會再嚟😋

🍔B.O.T.H. by Texas Burger
📍荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓337號
2021-05-29
$250 (Lunch)
德州燒烤牛肉漢堡
Earl Grey chocolate