2019-12-05 273 views
又係支持黃店嘅時候!呢一間係喺某一個某app度見到佢黄店所以去食嘅。主要係食漢堡包~ 大部分餐就係78至88,另外需要加一,係中環嚟講價錢都唔算貴,佢set仲有附送餐湯或者係沙律,仲有餐飲嘅。我嗌咗個叫unforgettable burger,只係$78.即係牛肉burger,味道唔錯,個包係有牛油嘅,肉夠厚但比較鹹,不過加埋都ok. 炸薯條就比較一般。 佢open kitchen嚟嘅,你見到佢係喺你面前整畀你嘅,不過小插曲係佢搞錯咗一直只出pasta冇整burger,所以我等咗好耐,但其實佢間舖係比較細,所以唔係好多枱客,而且嗰日都唔叫坐滿,但都搞錯呢就有少少不足,不過佢最後有主動打咗九折畀我哋補償番,都算係咁。另外就係一個蒜蓉炒蜆意粉,都好香口~overall覺得會再encore!

另外就係一個蒜蓉炒蜆意粉,都好香口~

overall覺得會再encore!
$85 (Lunch)