2023-02-25 33 views
美麗華真係多左好多餐廳呀~係咁多餐廳入面,我簡左係食四方入面既E間。飲得酒既餐廳,野食應該黠都會貴少少啦,點知睇睇個meun,D價錢都好合理wo,百零蚊已經可以食到一個burger。我同朋友驚一人一個burger會太飽,所以我地叫左一個沙律、小食同burger大烤菇沙律($80)係一大碟沙律菜呀,係羅馬生菜既比例居多,好怕有時D沙律菜好多火箭菜會好苦~大啡菇烤得岩岩好,仲有好多汁,上面個層蕃茄沙沙醬酸酸地好開胃呀~ 佢個油醋汁唔會過酸,少少地伴住食,真係一個人都可以食哂呀~菠蘿煙肉牛肉漢堡($98)個漢堡已經好細心咁切開一半,好清楚咁睇到入面既餡,牛肉仲見到有D汁想流出黎,煙肉煎到岩岩好唔會太乾,配埋菠蘿可以解膩牛油果醬芝士薯條($68)基本上有牛油果我就會點,牛油果配薯條成件事好中和,冇咁漏~ 芝士醬係中間増加左風味,令到我平時好熱愛既茄汁都出唔到場呀~荔枝冰茶($38)冰茶配埋荔枝漿甜度岩岩好,仲有荔枝蓉,口感好豐富餐廳仲有outdoor區域~好適合要呼吸既朋友,不過就算唔使呼吸既朋友都可以坐下出面,因為環境真係好舒服呀~

大烤菇沙律($80)

菠蘿煙肉牛肉漢堡($98)

牛油果醬芝士薯條($68)

荔枝冰茶($38)
冰茶配埋荔枝漿甜度岩岩好,仲有荔枝蓉,口感好豐富

餐廳仲有outdoor區域~
$160 (Dinner)