2023-11-22 35 views
朋友啱啱係日本番黎,搵個地方坐下食下chill下,係元朗搵到呢間proton,有裝修,地方闊落,應該幾好坐。好,坐低睇下有咩好食先。風乾火腿哈密瓜田園沙律,跟餐沙律都有parma ham,唔錯喎,而且份量都唔少架!煙三文魚牛油果田園沙律,牛油果我最愛,沙律菜都好新鮮。日式甲羅燒、大啡菇、意大利飯,個甲羅燒好正好creamy,用黎拌飯,超好味,每啖飯都有蟹膏,滿滿幸福感。脆香軟殼蟹、虎蝦 、蟹籽粉紅汁手工意大利麵,原隻軟殼蟹好足料,意粉好 al dente, 加上蟹籽食落卜卜下,層次再升級。飲品叫左Matcha Latte同Italian Chocolate ,熱飲調得唔錯,甜度適中,溫度剛剛好入口。Blueberry cheesecake 和Brownie,跟餐甜品都唔求其架,有一整件餅,cheesecake芝士味濃郁,夠實淨。brownie好brownie有朱古力味,帶少少黏牙感。

好,坐低睇下有咩好食先。

煙三文魚牛油果田園沙律,牛油果我最愛,沙律菜都好新鮮。