2019-05-01
Don't Get Trouble in Your Mind!-最鍾意四周圍”捐窿捐罅”搵野食,睇左我朋友既食評介紹,係尖沙咀黎講,地方好易搵,上到去環境唔算大,但但都擺到唔少枱,果日係weekday,上到去都差唔多7成full, Menu D相就影得幾好,簡左好耐,最後決定嗌返2個Main睇下佢咩料先! 👇📌法國藍青口 - $158👉呢個原來係隱藏Menu黎!我翻睇左好耐都唔見有,好彩我朋友1早同我講,我先知有得order,呢個一定要試!芝士汁同藍青口加埋少少伴菜,個sauce好好食,唔會有好”流”既口感,我仲用左餐廳送既法國麵包-Baguette同croissant,Butter同jam完係行埋1邊!藍青口爽口,海水味好濃,份量又多!抵食!📌法國鴨肝黑松露意大利飯 - $228👉跟set一齊上,仲有個栗子忌廉湯,好好味!睇落好似mushroom soup,飲落實則係好重栗子味,個texture好firm,smooth!飲得過,仲有一個starter係"香煎西班牙墨魚仔拼辣肉腸"- 墨魚仔相當趣緻,細細粒有咬口,,其實本身呢個menu係”北海道帶子黑松意大利飯”但可惜想order既時
最鍾意四周圍”捐窿捐罅”搵野食,睇左我朋友既食評介紹,
簡左好耐,最後決定嗌返2個Main睇下佢咩料先! 👇
📌法國藍青口 - $158
📌法國鴨肝黑松露意大利飯 - $228
,其實本身呢個menu係”北海道帶子黑松意大利飯”但可惜想order既時侯得知已經轉左做鴨肝,
Btw我地都鍾意食既,咁就go on!鴨肝油香好夠,咬落去口感真係好滿足,
Risotto本身有black truffle已經好香,不過我貪心d,撈埋d芝士sacue.爽!
大概咁樣食落已經夠哂飽!2個人黎講份量真係幾多下!每人都係$200左右!