2013-07-10 21 views
睇緊好唔好買團購幫襯這間放題呢? 哈~我都係睇左之前既人既留言而決定買咖我打左去卜枱, 有枱, 我先買團購票, 反正佢地冇要我up 團購冧把, 呵呵!這間野, 食評影真就馬馬的了, 就是知道咁既價錢唔可以期望咁高, 所以買, 係為貪有個就脚地方, 讓未食過放題的老套爸媽開開眼界, 咁既心態買票去食, 算過得去!老爸媽大讚抵食, 再貴多十蚊都抵喎, 俾佢吹脹! 我個心當然係:真係未食過好野, 哈哈~!8:15入座, 八成位子有人坐, 地方濶落, 附近有錶位我泊到車(算走運了)不得不讚是個大LADIES, 估唔到咁大, 乾淨就唔乾淨咖喇, 但有SURPRISE, 女仔好緊要睇既野嘛拿~ 長話短說:1. 走單係有, 越夜越勁2. 刺身黎得最慢, 明白既, 想慳皮唔想你狂叫吖嘛, 我地入兩張刺身都有, 但真係等死人!    味道一般, 唔夠凍, 但算厚身, 超市刺身貨色, 但賣相幾靚既, 師父有心排靚少少, 都扺LIKE一下3. 熱食唔離譜, 係偏鹹!  款式唔多, 港式口味重, 像食"到會"的感覺了!  4. 火煱料黎得最齊, 叫肥牛生蝦都唔會慳住上, 如果對刺身果D失望咗, 就打邊爐食飽佢
睇緊好唔好買團購幫襯這間放題呢? 哈~

我都係睇左之前既人既留言而決定買咖

這間野, 食評影真就馬馬的了, 就是知道咁既價錢
咁既心態買票去食, 算過得去!

老爸媽大讚抵食, 再貴多十蚊都抵喎, 俾佢吹脹!

我個心當然係:真係未食過好野, 哈哈~!

不得不讚是個大LADIES, 估唔到咁大

拿~ 長話短說:
1. 走單係有, 越夜越勁
2. 刺身黎得最慢

4. 火煱料黎得最齊
, 叫肥牛生蝦都唔會慳住上, 如果對刺身果D失望咗, 就打邊爐食飽佢, 好過得個怨既!

5. 服務員多是帥哥仔, 係欠了點勤奮有禮, 不過冇黑面大笑大叫, 我覺得沒被打優雅慶, OK啦, 大家都係人, 要人地做到八九點都好聲好氣咁對你, 又唔駛咁既!  收錢的相信是打色的姐仔, 很有禮貌, 算是SA哂LUM, $5咁大把的TIPS我俾得很甘心樂意! 哈哈!

6. 難得有奶茶供應, 所以先話, 真係似食"6港4日"式放題咖喇~

埋單計埋TIPS每人$148, 乜都食下, 冇壞既!
刺身
話時話, 係第一次寫食評, 因為我對食要求唔太高, 食得開心就想寫下野咁啫!
嗯嗯....  後會有期!

2013-07-09
$148 (Dinner)
Celebration
Birthday