2022-06-08
拉撕芝士拌BB豬肋骨配泡菜炒飯🧀🍗 $108BB豬肋骨係會細隻少少🤏🏻 但都有啲肉~ 而且就會再嫩身一啲,肉質tender and soft 本身都有醬汁熬製過,所以就咁食到有味。如果撈埋芝士入口就更加evil but tasty 🤤 lol 本身見到佢Menu有得揀唔辣走泡菜,但其實識落都唔係好辣🌶 可能因為芝士味平均平衡咗。芝士份量都幾足夠,成個白飯食晒都仲有剩下。芝士🧀有撈埋粟米粒🌽 令人諗返起炑八BBQ 嘅爐邊菜,撈飯食就一流。芝士蘑菇釀脆雞翼🧀🍄🐓 $68 / 4 隻味道基本上都似平時食到嘅釀餃子雞翼,但裏面真係有一小塊蘑菇,芝士味都平衡足夠,雞肉都有兩啖肉,入口幾juicy ~ 😋 另外我哋叫咗熱蜂蜜紅棗水🍯 冇諗過都幾大杯,300-350ml 左右~ 適合兩個人share飲都夠。味道唔會太甜,唔需要加水溝稀都啱健康人士飲用😌
芝士蘑菇釀脆雞翼🧀🍄🐓 $68 / 4 隻