2022-08-15 182 views
.🌃 餐廳位於太子酒吧街,以西班牙風情為主題,主打西班牙菜式, 酒吧設有吧檯或普通餐桌, 酒吧內會有個大屏幕播放 西班牙音樂嘅mv, 在不同嘅角落也有不少以西班牙風嘅擺設 ,有著滿滿嘅西班牙風情。.🧀🌮芝士墨西哥脆片💲 40👉 呢個係酒吧自動提供嘅餐前小食, 提子是墨西哥脆片, 配芝士醬, 作為佐酒小食不錯。.🥗 煙三文魚沙律💲 98👉 煙三文魚份量有好多片,帶著點煙燻的風味與鹹味, 仲有色彩繽紛嘅沙律菜, 感覺好開胃同埋賣相不錯。.🍕 蘑菇帕爾馬火腿自家手打薄餅💲 128👉 pizza係自家手打製, 屬於薄批, 食落好脆口, 帕爾馬火腿帶有鹹香味, 配上磨菇、芝士碎、蕃茄醬非常之惹味。.🍝 龍蝦汁大蝦海鮮意粉💲 138👉 龍蝦汁非常香濃, 有點像更濃郁嘅龍蝦湯, 配以香煎大蝦、青口同埋魷魚圈, 感覺非常之滿足 ,而意粉係扁意粉, 有點像寬條麵, 整個配搭不錯。.🍸 Mojito ( Cocktail )💲 98👉 成分係用咗 淡蘭姆酒、青檸汁、蘇打水和 薄荷葉、糖漿, 呢個配搭非常之清新, 係薄荷青檸味嘅cocktail。.🍸 Blue Diamond ( Cocktail )💲 8

🧀🌮芝士墨西哥脆片
💲 40

🥗 煙三文魚沙律
💲 98

🍕 蘑菇帕爾馬火腿自家手打薄餅
💲 128

🍝 龍蝦汁大蝦海鮮意粉
💲 138

🍸 Mojito ( Cocktail )
💲 98
🍸 Blue Diamond ( Cocktail )
💲 82
👉 呢一杯係飲到淡淡嘅荔枝同埋青檸味, 有啲沙冰嘅口感, 感覺同樣都係清新,但Mojito會清新啲。

📍 Channel 3 Tapas Bar & Restaurant
太子通菜街228號地下

=====================
*此價格只供參考及以當時為準,實際價格或會與本文章有所差異。
Type of Meal
Dinner