2022-06-21 12 views
日本北寄貝沙律:北寄貝甘甜,份量十足,配上沙律醬,咸咸地既魚子同爽脆沙律菜,味道清新唔錯。汁燒鰻魚串:濃郁燒汁,鰻魚飽滿軟淋,但有細骨,食嘅時候要小心。鹽燒牛舌芯:表面稍咸,厚薄適中,牛味濃,軟嫩唔韌燒芝士年糕:年糕熱辣鬆軟,芝士內餡唔少味濃,下次encore item日本免治雞肉棒配明太子醬:雞肉內有脆軟骨有口感,明太子醬增添咸香風味。鹽燒翠玉瓜:爽脆多汁,加上大量木魚絲,增加咸鮮味。三文魚燒飯團:醬油飯團咸淡適中,燒得香脆,size勁大嚿,三文魚餡都唔少,廿幾蚊1個性價比高。燒元貝:大隻冇雪味,燒得剛好鮮嫩,蒜蓉惹味。自家即製玉子燒:6嚿大大件,抵食。配有咸咸地嘅醬汁,我覺得唔點汁都夠味。焦糖燒菠蘿:焦糖面香脆,菠蘿多汁酸甜,飯後最佳甜品青蘋果梳打、奇異果乳酸梳打:果味清新唔會太甜。除咗特飲,還有啤酒清酒可選擇。老細幾nice 會同客人傾下計,氣氛輕鬆舒服。叫左咁多野都係400幾蚊,價錢親民👍🏻
鹽燒牛舌芯:表面稍咸,厚薄適中,牛味濃,軟嫩唔韌
鹽燒翠玉瓜:爽脆多汁,加上大量木魚絲,增加咸鮮味。
燒元貝:大隻冇雪味,燒得剛好鮮嫩,蒜蓉惹味。
焦糖燒菠蘿:焦糖面香脆,菠蘿多汁酸甜,飯後最佳甜品