實不相暪我第一次食西班牙菜哈哈哈哈😆想食西班牙海鮮炒飯好耐,朋友就介紹呢間位於諾士佛台嘅西班牙餐廳俾我😚嗰日係平日夜晚,但餐廳都好熱鬧好有氣氛🥰店員都係外國人,態度好nice😉🌟焗香草田螺牛骨髓🐌 $130第一次食田螺牛骨髓😳餐廳用鹽嚟將牛骨髓保溫,田螺好有鮮味,而且肉質彈牙🤤牛骨髓嘅油脂同田螺合而為一,食落超有牛油香🥰牛骨髓仲要入口即溶,邪惡得嚟好特別!🌟西班牙大蝦海鮮焗飯🇪🇸 $380上枱已經超級香!!😍海鮮份量十足!有四大隻蝦同青口😋大蝦好大隻,肉質新鮮又好彈牙😋青口略嫌細隻~焗飯吸滿海鮮汁同高湯,食落好入味好正😝入面仲有魷魚同魚柳!好足料🥰🥰🌟Red Sangria🍸 $108呢杯係西班牙特色酒精飲品☺️主調係紅酒🍷再加入唔同種類嘅水果同果汁沖調而成🥰飲落較清甜,好易入口,仲有淡淡果香💗🌟Law in Forest🍹$78呢杯係無酒精嘅mocktail💗係一杯加咗水蜜桃🍑同雜果粒嘅果茶😋飲落好Fresh,而且水蜜桃味好濃🤤同時間茶味又唔會被蓋過~解漏一流!Overall嚟講都算係幾正宗嘅西班牙餐廳😋最重要係氣氛真係好好!最適合嚟Happy Friday🤤加一服務費:✅回頭率:❤️❤️

🌟焗香草田螺牛骨髓🐌 $130

🌟西班牙大蝦海鮮焗飯🇪🇸 $380

🌟Red Sangria🍸 $108

🌟Law in Forest🍹$78

加一服務費:✅

回頭率:❤️❤️❤️❤️ (5個❤️為滿分)

📍地址:EL CID西班牙餐廳 (尖沙咀)
尖沙咀天文台道諾士佛臺14號地下