2023-02-28 58 views
今日入嚟黃金海岸接老公收工,順便食埋晚餐先一齊返屋企❤️嚟呢度梗係要搵間有view嘅餐廳食飯順便嚟個久違嘅二人世界🤭1️⃣脆脆秋葵➕黃花魚干有驚喜❣️脆卜卜而且無太多調味完全喺好天然嘅咸香味🤣送啤酒🍻一流❤️如果可以送多兜就好啦🤤2️⃣炭火雞煲1隻-小辣 $298🐓啲雞肉超滑超嫩❣️雖然個底無太多香料但味道都好香濃❤️岩哂我呢啲唔想太重口味嘅朋友仔👋而且用炭火比起爐更有風味又唔會好快燶底🤤最緊要喺有個海景對著🤭真喺加哂分❣️3️⃣手切特級安格斯牛肉(細) $238刀工唔錯👍🏻每片嘅厚度都差唔多❣️最緊要肥瘦適中🤤每片我哋都係淥十零秒👍🏻塊塊都入口即溶🤭牛味濃郁❣️4️⃣手打韭菜餃 $68本身就好鍾意食韭菜餃❣️但佢呢個韭菜餃比較特別係用蝦加韭菜🤤蝦肉超大粒仲要爽口😆最估唔到喺同韭菜又幾夾❤️5️⃣生菜 $44幾新鮮喎😆無咩爛咗嘅6️⃣米線 $20果然食雞煲都係要食啲粉😝啖啖都是雞煲味❣️7️⃣麻辣黑雞腳 $58呢個鍾意食辣嘅朋友仔唔好錯過👍🏻雞腳爽口彈牙❣️酸酸甜甜又有啲辣好開胃🤭

1️⃣脆脆秋葵➕黃花魚干

6️⃣米線 $20
果然食雞煲都係要食啲粉😝啖啖都是雞煲味❣️

7️⃣麻辣黑雞腳 $58
2023-02-23
$400 (Dinner)
  • 手切特級安格斯牛肉
  • 秘製香辣雞煲