2023-10-27 27 views
Cafe Gabbana🍽️九龍城有超多特色小店,今次呢一間我經過過好多次,一直都比佢哋優美小店嘅裝修吸引住!今日終於得閒過嚟試吓🥰🥰我同朋友今次揀咗兩個Dinner set 🍽️,分別係燒美國封門柳扒 🐮$308同埋 焗比目魚 🐟$308每一個dinner set,都已經包含咗餐湯🥣、沙律🥗同埋餐飲🍹睇落覺得好普通冇乜特別?!咁你就錯啦!佢哋嘅餐湯、沙律都零舍精緻過人,我哋當日嘅餐湯係椰菜花忌廉湯 同埋 洋蔥湯,椰菜花忌廉湯,雖然唔係第一次飲,但係飲到咁濃郁嘅椰菜花味就真係第一次!估唔到呢間舖頭連餐湯都咁有誠意👍🏻👍🏻跟住落黎既藜麥雜菜沙律🥗,分別就有巴馬火腿 或者 焗牛油果蟹肉做伴碟,份量都幾多架!🈵🈵🈵餐飲方面,加$40就可以配一杯餐酒、西班牙特飲、或者青檸梳打,價錢絕對合理~我自己就特別推介西班牙特飲😋😋
Cafe Gabbana🍽️