2019-01-29
銅鑼灣地鐵站行過去都一段路仔,但係去到都有好多人。 外圍掛滿led light,金光閃閃的。——————————飲過幾杯cocktail , 都係覺得呢杯Yuzu funny 最好飲,味道十分fruity。特別要讚讚bartender用心調製每杯飲品,所以杯杯飲品都有獨一無二既外型。 當日叫左杯口味唔係咁岩既cocktail, 即使佢好忙,但都特意換左杯比我。 服務態度唔哂講,非常welcome 既host,不時又會睇下d客滿唔滿意,又會搞下氣氛咁。 ———————————呢個係當日飲既Yuzu funny水果好多,好新鮮,whiskey 既味道唔係好出,淡淡酒味加上柚子香同新鮮既水果配搭,非常岩唔係好飲得既女仔,味道帶果香,十分容易入口。 另一日既Yuzu funny 又係第二個樣,呢個十分有美感,上面仲有真既小洋菊花,唔同既水果, 見到都心花怒放。每次去,都有唔同既配搭,就算叫番同一杯飲品都有驚喜。——————————話說呢到仲有係香港好難搵到既意大利手工啤酒,peroni.好好飲,小麥味道濃既。————————————當日星期五live music show,十點開始,
——————————
———————————
呢個係當日飲既Yuzu funny
——————————
————————————
當日星期五live music show,十點開始, 所以吧裡都擠滿了人,歌手彈著結他,唱既有八十代到現代既音樂,有我最鐘意既Back for good。
———————————-
燈光擺設都引人入勝。 係同朋友gathering 既好地方。
———————————
店鋪出面都有對住街既吧枱,可以係出面飲住哂煲煙。