2023-03-10 77 views
第一眼比佢既飲品餐牌吸引,因為第一次見熱朱古力都有幾款,我哋點左Tanzania75%,有茉莉花、提子乾、黑加倫子,好特別呢杯熱朱古力係有少少酒味,同平時既非常不同,佢哋真係用可可豆所以好有實感同濃郁,出色!😋主菜我哋點左啲輕食,芝士火腿牛角酥、煙三文魚沙律蛋牛角酥,兩款都好好味,份量十足,即叫即整,好中意佢個牛角酥夠香脆,脆脆口感好正,煙三文魚同蛋沙律兩個味原來都幾夾,兩種餡都食得出唔會搶左,大家中意食傳統三文魚配牛油果佢哋都有,芝士火腿中意佢焗溶左啲芝士唔係齋夾😋宮保雞丁扁意粉真心有驚喜,炒得夠乾爽,朋友中意食辣覺得佢辣勁十足又惹味,扁意粉煙韌度煮得剛好,辣雞肉好食😋仲有黑松露薯條大大碟,海量既黑松露醬,餐廳毫不吝嗇,等我哋可以大大啖沾醬食,大滿足,整體而言餐廳環境好舒服chill,人少少啱曬同朋友傾計談心💜