2024-03-09
森林漢堡 - 材料包括有Sourdough bun,beet & roasted mushrooms patty. eggplant caviar, roasted bell peppers, lettuce, tomato, red onion, garlic sauce漢堡包食落都幾似真嘅肉,除咗顏色似之外,口感都不錯,食到有濃郁嘅燈籠椒味道!自家製檸檬水 -入邊有香茅同埋味道偏酸,超級開胃!雪松沙律碗 - 這款沙拉使用了各種不同的蔬菜,包括羽衣甘藍和羅馬生菜,口感豐富,營養豐富。提供了豐富的營養和口感。醬汁有微辣唔會感覺太肥膩!朱古力粒曲奇 - 這款曲奇餅乾加入了朱古力粒,口感酥脆,而且食得出唔係落咗好多牛油!甜到適中,我平日都唔算好鍾意食甜品,見朋友食得咁開心,都忍唔住食晒成塊!
漢堡包食落都幾似真嘅肉,除咗顏色似之外,口感都不錯, 食到有濃郁嘅燈籠椒味道!
自家製檸檬水 - 入邊有香茅同埋味道偏酸,超級開胃!
雪松沙律碗 - 這款沙拉使用了各種不同的蔬菜,包括羽衣甘藍和羅馬生菜,口感豐富,營養豐富。 提供了豐富的營養和口感。 醬汁有微辣唔會感覺太肥膩!
朱古力粒曲奇 - 這款曲奇餅乾加入了朱古力粒,口感酥脆,而且食得出唔係落咗好多牛油!甜到適中,我平日都唔算好鍾意食 甜品,見朋友食得咁開心,都忍唔住食晒成塊!