2023-03-12
前排收工約舊同學聚舊,佢book咗呢間大坑嘅西餐😆 雖然餐廳菜式唔算好多,不過好食就夠啦😚 餐廳店員helpful, 又會同我哋介紹一下菜式,所以overall experience不錯👍🏻餐前麵包幾好食1/4 Roasted Spanish Suckling Pig $328見到枱枱都叫,當然要試吓🐷 呢隻西班牙乳豬好食,趁熱嘅時候,皮脆肉嫩😍 乳豬唔似平時中式個款咁鹹同膩,薄薄嘅皮脆卜卜,乳豬肉多肉汁😋Apple Napoleon $88甜品都好鍾意❤️ 蘋果拿破崙平時都少見啲,肉桂味香濃,連杏仁片都加上肉桂粉😗 拿破崙發揮正常,吉士亦唔會太甜👏🏻Parma Ham $158上片鋪滿好多巴馬臣芝士🧀 Parma ham 捲成一卷卷,唔係太鹹個隻🐷 沙律菜新鮮,加埋黑醋一齊食,夾的🤓Fresh Fig Salad $148呢個沙律同樣有好多巴馬臣芝士,配上合桃同無花果🥗感覺少有啲又好食😚Sauteed "Gambas" Tiger Prawns $178🦐大蝦全部已經剝咗殻,彈牙爽口👏🏻 配咗好多配料,例如洋蔥同豆苗,所以味道比平時嘅蒜片大蝦,fresh 啲🌱
Apple Napoleon $88
Parma Ham $158