2021-01-29
✨Nice bar situated at the Kwun Tong Promenade, having indoor and outdoor seats. 過嚟朋友公司探班, 佢之後帶我過嚟海旁呢一間餐廳Happy Hour~ 估唔到平日下午都幾多人喎‼️室外嘅位置都full曬, 我哋揀咗室內嘅位置坐低👫🏻Cocktail menu 都幾多選擇🍸Hendrick Gin Martini (HK$98) 🍹Fresh Berries Mojito (HK$78) 💬 2杯都mix得唔錯, 喜歡重酒味當然首選Martini~ 而Mojito就男女皆宜, 用咗新鮮士多啤梨同埋藍莓去mash, 再加埋薄荷葉同埋青檸, 飲落好清新🍃 我叫咗少糖漿, bartender 真係有落少咗👍🏼 配酒小食我哋揀咗▶️ Soft Shell Shrimp (Salty Egg York Sauce) HK$88 超級邪惡嘅黃金軟殼蝦🍤🍤🍤 啲蝦炸到好鬆脆, 連埋蛋黃醬一齊食, 送酒一流呀🤤 ▶️ Nachos HK$78 + Cheese Sauce HK$20 呢樣就冇特別驚喜~ 如果有埋牛油果醬+墨西哥辣
Cocktail menu 都幾多選擇
🍸Hendrick Gin Martini (HK$98)
🍹Fresh Berries Mojito (HK$78)
配酒小食我哋揀咗
黃金軟殼蝦
呢樣就冇特別驚喜~ 如果有埋牛油果醬+墨西哥辣椒就會更正🙆🏻♀️
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺