喺中環食lunch 如果想食日本野又要快嘅話 通常都係拉麵多咁岩行過利源西街 見到壽司就入去試試呢間餐廳可以話係快靚正 我諗佢主打外賣堂食座位大概得廿個左右 self service 型式 枱上寫名Please clean up after yourself買完等Number自己去攞 食完自行清理我同老公一共點左兩份壽司再加一份炸雞加埋$170壽司等左幾分鐘就ready 然後隔咗陣炸雞先至有得攞感覺佢好似真係即叫即做最鍾意就係佢嘅Mango Dynamite 一客有八件第一啖放落口就覺得芒果味好香而佢個天婦羅蝦都真係有蝦味食唔出有雪藏味跟住就食咗個Spice Me Up,入邊有鰻魚, 帶子, 紫菜等等 一客4件 鍾意食辣嘅朋友就會覺得好正 佢嘅spicy mayo 真係有啲料到 比我嘅感覺係辣到即止 唔會辣到嗌救命最特別嘅係壽司上面有啲粉黃色嘅啫喱 賣相幾別緻 - Apple Jelly 食落好得意帶子嘅味道相對唔係太突出 可能俾啲辣味蓋過咗 至於炸雞都做得唔錯 一客有四件唔會有種油淋淋嘅感覺 食落去仲有少少脆口嘅一定會再嚟試其他壽司!正人均消費小過$100又好味算係咁啦仲見佢有par
咁岩行過利源西街 見到

唔會有種油淋淋嘅感覺 食落去仲有少少脆口嘅
炸雞

一定會再嚟試其他壽司!正

人均消費小過$100又好味算係咁啦

仲見佢有party trays 搵日同啲朋友一齊share都係一個幾好嘅選擇

2019-02-14
$85 (Lunch)
Mango  Dynamite
Spice  me  up