2024-10-14
9/10/2024📍Bunny Churros好耐冇去葵廣掃街 宜家多咗好多新舖 野食嘅種類都多咗好多發現呢間Churros 嘅combo睇上去又抵又吸引🤪60蚊有一球gelato + 3條churros + 一款醬加多5蚊仲有個topping雪糕同醬都各自有6款口味 仲有啲好特別嘅口味 好似奶醬同芝士醬🤣我地就鍾意基本款多啲 揀咗開心果雪糕同85%黑朱古力醬⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯✨開心果gelato呢個gelato相當有驚喜 份量都有滿滿一杯開心果味好濃郁 口感都好rich🍨好似食緊開心果醬咁 但又唔會好甜上面仲加咗好多開心果碎 口感層次滿滿👍🏻✨Churros呢個Churros口感比較輕盈 食落唔會太heavy又唔滯😋新鮮炸起外脆內軟 同雪糕一齊食就最啱肉桂味唔重 啱曬麻麻哋肉桂嘅人🍫黑朱古力醬都好出色 唔會太甜 可可味好重同churros好夾醬嘅份量都唔少 夠曬點3條churros⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯最後埋單$65呢間小店真係好有驚喜 gelato同churros都好正 CP值好高❗️推薦指數🌟:4.5/5
📍Bunny Churros
好耐冇去葵廣掃街 宜家多咗好多新舖 野食嘅種類都多咗好多