2021-09-12 372 views
久違既開學,CityU呢個學期開始重新面授課程,學校頓時好多人,周圍都係同學仔,Canteen食飯既情況都可以反映到😂😂Lunch 11點半買飯位都開始排隊,不過勝在canteen夠大夠多位,12點幾我地黎到都有位坐。同朋友都係窮學生🙈🙈,平平地在AC2 canteen買左兩個飯,一個係焗豬扒飯;另一個係雞飯😆 都好抵食😽😽 睇到雞飯今次好彩,比左俾咗雞髀我,不過相信撞手神,唔知其他同學仔有無咁好彩😹 焗豬都唔錯,唔頹👍🏻個人覺得性價比唔錯啦,餓食都好好食,價錢當然比AC1 canteen 貴少少,但質素都好多些😉

貴妃雞飯
鮮茄芝士焗豬扒飯

2021-09-10
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$28 (Lunch)
貴妃雞飯
鮮茄芝士焗豬扒飯