2023-07-15 892 views
雖然已經開咗一段時間  聽到唔少mixed review都係自己嚟試吓😛  最平3 course signature menu由$798起一位 除咗主菜一定要揀一款之外 頭盤甜品意粉等等可以任意配搭  食法國嘢最鍾意頭盤叫法式焗田螺😚 蒜蓉加香草牛油整成嘅汁好香口 沾麵包食一流  主菜試咗炭燒慢煮小羊肩  羊肉嫩滑香料惹味😋 伴菜跟奶油生菜同炭香薯蓉   不過對意粉就失望 一心試哂三款口味 🍝 👉🏼 龍蝦濃湯/ 蘢蒿 🦞 👉🏼 北海道海膽/63°c 雞蛋/菠菜  👉🏼 黑松露/康堤芝士/煙肉 🥓 意粉質地唔知係咪特登煮到中式茶樓伊麵底咁🫨 唔止掛汁仲索汁 有少少食糊仔嘅感覺🫠  另外服務都一般般 價錢唔平但基本上冇乜服務 開咗支酒 但成餐飯由頭到尾需要自己斟 整體嚟講會覺得性價比偏低😮‍💨
除咗主菜一定要揀一款之外 頭盤甜品意粉等等可以任意配搭

主菜試咗炭燒慢煮小羊肩  羊肉嫩滑香料惹味😋