2013-09-12
7:45去到, 佢話要8:15先派飛wor, 咁的arrangement真係有d問題ar... 我地3個人, 8點就到齊la, 係度等攞飛. 嗰d未齊人的, 就入去坐住等. 都唔知咩安排來的. 不過可能老板想造成錯覺, 等人以為佢真係好好食, 好多人想幫襯都唔頂. 其實條龍係唔使咁長的.兩人枱的number叫得好快, 但3-4人的就好慢. 唔知係咪fix死左d枱的數量.到9點, 終於都入到去la. 發覺入面好寬敞. 其實寬敞的空間唔係唔好, 但太浪費d地方la... 等到都冇咩心機食la未入得之前, 已經睇好左個menu. 坐低就即叫野食, 餓鬼死la... 佢仲話10:15 last order, 使鬼食到10點3咩, 食完仲唔拿拿林返歸ar, 係度hea 咩colourful menu為一好的地方係上菜快醬菜牛油鐵鍋飯 個人認為呢個好得, 如果多d飯就好la, 因為太多料, 有d過甜. 但牛油味好香CHEF卡邦尼年糕 呢個都唔錯, 朋友仔話好食. 汁好濃,好香. 但我自己唔係好鍾意食年糕一心來就係食呢個 - 烏卒卒, 唔係太等別. 食唔到有墨魚汁味. 俾d醬菜味蓋過晒
未入得之前, 已經睇好左個menu. 坐低就即叫野食, 餓鬼死la... 佢仲話10:15 last order, 使鬼食到10點3咩, 食完仲唔拿拿林返歸ar, 係度hea 咩 colourful menu 為一好的地方係上菜快
醬菜牛油鐵鍋飯 個人認為呢個好得, 如果多d飯就好la, 因為太多料, 有d過甜. 但牛油味好香 CHEF卡邦尼年糕 呢個都唔錯, 朋友仔話好食. 汁好濃,好香. 但我自己唔係好鍾意食年糕 一心來就係食呢個 - 烏卒卒, 唔係太等別. 食唔到有墨魚汁味. 俾d醬菜味蓋過晒, 仲有d辣添 仲叫左個 - 紳士先生(韓式餐肉及芝士雞蛋飯卷)
始終都係香港的餐肉好食d, 又食唔到芝士味, 入面又係包左醬菜. 我食完辣辣的烏卒卒, 已經食唔出佢係咩味la
10點食飽飽, 走人...點知出面仲有人等位. 但其實入面係有士空枱的...滴汗呀, 都唔知咩餐廳來的...唉
Other Info. :
要等咁耐位, 呢個地點都係唔使考慮la, 更唔適合一大班人來. 如果要來, 都係9點半先好來la...或者last order之前來, 唔使等咁耐呀!
如果唔使等咁耐, 都可以encore的