2022-06-22
之前母親節唸住就mami唔洗去咁遠🫡去左一間近小區但又有feel嘅餐廳食飯🥹今次尼間係一間比較貼合平民化嘅西餐廳 😚入去食lunch真心覺得幾抵食😁🍴廚房蜜糖芥末醬雞脾扒漢堡尼間西餐廳嘅burger係小編大推😘😘佢就好似分左好多層layer咁😛續個講😋首先係個包皮😂佢有烘過所以係非常之脆口嘅😊然後個雞脾扒真心好嫩滑🤩完全唔會鞋😛然後菜同醬個d就正常發揮🤓最後就真係性價比高🤓因為佢個burger非常之巨型🥴重要有埋薯條食🤡真係好抵🤭💸價錢:$98✨好味·到指數:4.5/5🤍🤍🤍🤍🍴NZ Silverfrem 頂級肉眼扒去到扒嘅部分🥴唔知係咪去個日d肉質有d失準😪成塊肉眼扒大部分都係肥肉🤥所以一食落就有d失望🫡最後都係問問職員🥰而職員都好nice咁樣幫我地轉左第二份肉眼扒☺️第二份味道肉質都正常翻😋💸價錢:$158✨好味·到指數:2.5/5🤍🤍🍴法式燒草原羊架肉質都比較嫩口😎但由未去到入口即融嘅程度😙幾啱鍾意食羊但又唔想大出血嘅朋友仔😝💸價錢:$148✨好味·到指數:3/5🤍🤍🤍
🍴廚房蜜糖芥末醬雞脾扒漢堡
💸價錢:$98