2009-12-10 152 views
通常人好奇怪的, 終會覺得外國入口嘅貨就係馨香啲.意大利佬棄用 Prada 選 Louis Vuitton, 我真的見得唔少! 在法國呢, 你開間㗎仔嘅 UNIQLO, 又大把人排隊渦! 吹脹! 係香港, ZARA 同 H&M 未減價, 都日日逼爆人. COVA 就更加巴閉晒, 變成闊太, 名人或中環白領的 High Tea or Coffee 首選! (GVSTO 開遲咗添! )我杯 Caffe Latte 尚算不錯, 溫度, 香味, 奶的打滑技巧, 算是中上品. 隨價格外, 那咖啡味道很平易近人... 甜甜滑滑的 Approachable, 不苦也不太膿. 但同 "中環太子大廈的COVA" 比較下, 竟又不是那會事了.... COVA's 外賣 Coffee 會平得多 (Around $28),但要坐低飲的話, 請你準備好最後要放底$55先. 你亦不須擔心會驚話唔記得㗎渦, 這裡有專人'大聲地'堤醒你的. 但就真的有點貴得氣憤, Cantuccini 都無塊送比人!(續..)
通常人好奇怪的, 終會覺得外國入口嘅貨就係馨香啲.

係香港, ZARA 同 H&M 未減價, 都日日逼爆人.

隨價格外, 那咖啡味道很平易近人...
甜甜滑滑的 Approachable, 不苦也不太膿.

但要坐低飲的話, 請你準備好最後要放底$55先.

但就真的有點貴得氣憤,
Cantuccini 都無塊送比人!
(續..)
未飲咖啡前, 眼瞓兼手震 ~~ 見到鬼咁!
女經理人冲的, 無乜嘢可挑剔. $55就太勉強了.
未飲咖啡前, 眼瞓兼手震 ~~ 見到鬼咁!
女經理人冲的, 無乜嘢可挑剔. $55就太勉強了.