6 day(s) ago
尋日同朋友睇完戲之後,就去咗食燒肉,順便食埋我最愛嘅泡菜蛋💕我地食左:⬇️⬇️🌟嚐味濟州套餐🌟$850▫️Pork✨一級五花肉✨肥瘦相間既五花肉肉質鮮嫩又多汁,唔落調味都好食👍🏻✨濟州黑毛豬梅花肉✨油脂香氣濃厚豐富,味道比普通豬肉更加鮮甜,小妹同朋友食完都對佢念念不忘🥰▫️beef✨牛胸肉✨又鮮又嫩又帶甜👍🏻👍🏻入口正到唔識講👍🏻👍🏻✨安格斯牛外群肉✨油份唔多,但係肉汁唔少既外群肉肉質緊實有彈性,肉香撲鼻冇得輸‼️✨和牛牛五花✨油香十足肉味濃,燒到焦脆超香口‼️▫️chicken✨蘋果梨汁雞肉✨用蘋果梨汁醃過嘅雞肉超嫩滑,甜甜地咁啱晒我💕▫️seafood✨鰻魚✨Q彈肥美又厚身,口感好好😙▫️MAIN COURSE有大醬湯同黑米冷麵🍜可以揀,我哋最後揀咗香濃暖胃既大醬湯🤤✨生菜藍✨$38✨梅子青檸梳打"✨X2 $64酸香夠氣好清爽,系咁食肉都唔膩😆🛑濟洲燒肉食堂📍九龍灣偉業街33號德福廣場二期5樓501B號舖Foodeli S1號舖#濟州燒肉食堂 #Jeju_bulgogi #韓燒 #燒肉 #韓國菜 #韓國餐廳 #韓國燒烤 #韓牛 #濟州黑毛豬
我地食左:⬇️⬇️
🌟嚐味濟州套餐🌟$850
▫️Pork
✨一級五花肉✨
肥瘦相間既五花肉肉質鮮嫩又多汁,唔落調味都好食👍🏻
✨濟州黑毛豬梅花肉✨
▫️beef
✨牛胸肉✨
又鮮又嫩又帶甜👍🏻👍🏻入口正到唔識講👍🏻👍🏻
✨安格斯牛外群肉✨
✨和牛牛五花✨
油香十足肉味濃,燒到焦脆超香口‼️
▫️chicken
✨蘋果梨汁雞肉✨
用蘋果梨汁醃過嘅雞肉超嫩滑,甜甜地咁啱晒我💕
▫️seafood
✨鰻魚✨
Q彈肥美又厚身,口感好好😙
▫️MAIN COURSE
有大醬湯同黑米冷麵🍜可以揀,我哋最後揀咗香濃暖胃既大醬湯🤤
✨生菜藍✨$38
✨梅子青檸梳打"✨X2 $64
酸香夠氣好清爽,系咁食肉都唔膩😆
🛑濟洲燒肉食堂