2024-11-22 110 views
✨在廟街經過「候基室」被門口環境好別緻吸引到,原來是一間教會攪嘅餐廳,格局擺設模擬機場候機室,每個小角落都有小擺設,仲有精品買走,又有書籍任睇,員工都掛住親切笑容,可以形容為一間好warm餐廳。***** ***** ***** ***** ***** 我哋分別點咗兩份食物。Heathy lunch set 🍙紅米飯、雞胸肉、紅蘿蔔🥕、青瓜、鷹嘴豆、車厘茄、粟米係我最鐘意嘅健康選擇,材料豐富又新鮮,紅米飯煙煙韌韌口感好好,另上一杯甜豉油汁,自己可加可減,是店主的細心安排。日式超人氣火山牛肉丼飯🥩牛肉肉質幼嫩,伴以生蛋黃和日本珍珠米,將雞蛋黃打爛同米飯黏在一起吃,米飯味道豐富,亦有另上一杯甜豉油汁,味道多重享受。總括來說,餐廳環境聖靈充滿,食材新鮮吸引,價錢亦好公道,好容易就喜歡上。

***** ***** ***** ***** *****

我哋分別點咗兩份食物。

Heathy lunch set 🍙
紅米飯、雞胸肉、紅蘿蔔🥕、青瓜、鷹嘴豆、車厘茄、粟米

日式超人氣火山牛肉丼飯🥩