2020-06-29 1012 views
好想食火鍋,又好想食刺身,上網搵到間,睇落D野食都唔差,膽粗粗又試下😂因為即日訂位,幸好都訂到第一點,服務態度非常之好,因為半自助,所以餐廳都提點所有顧客需要配戴口罩到自助區攞食物和飲品👍👍👍(所以緊記喇😷😷😷,保障自己和大家安全)第二服務員非常細心講解點餐過程,因為刺身和啤酒都任飲,所以要Like 社交平台第三,可以食足5. 5個鐘😂(如果有能力既話)唔洗趕頭趕命比人催我訂咗5:30pm,第一次去這間放題,一見到D質素,緊係驚喜啦壽司(魚子醬花之戀,什錦壽司😍😍😍。。。)炸天婦羅(炸鵪春蛋,南瓜,山葵。。。。)冷盤,沙律,蟹腳。。。。啤酒,👀見,黑啤,生啤和Hite, 清酒飲品都有很多款式,荔枝烏龍茶好好飲,飲左好幾罐😂,而且還有果汁,茶類飲品甜品有樽裝燕窩,不過我無食過😂,蛋糕仔和朱古力撻,都ok雪糕雪條,榴槤雪條🆗湯:羅宋湯和麵豉湯首先會嚟一個刺身盤,海鮮盤,鮑魚都好大隻😂除了兩個盤,還有一盤牛小排,牛小排👍👍👍另外還有很多追加款式我們點了一個黑蒜油🐽骨鍋,好香黑蒜油味熱葷,包括蒸魚,炒蜆,辣酒花螺,椒鹽瀨尿蝦。。。。。。火鍋自助配料:菇類,菜,山根,公仔麵。。。。。。總括,所有

因為即日訂位,幸好都訂到

壽司(魚子醬花之戀,什錦壽司😍😍😍。。。)

炸天婦羅(炸鵪春蛋,南瓜,山葵。。。。)

冷盤,沙律,蟹腳。。。。

啤酒,👀見,黑啤,生啤和Hite, 清酒

甜品有樽裝燕窩,不過我無食過😂,蛋糕仔和朱古力撻,都ok
雪糕雪條,榴槤雪條🆗

湯:羅宋湯和麵豉湯

首先會嚟一個刺身盤,海鮮盤,鮑魚都好大隻😂

除了兩個盤,還有一盤牛小排,牛小排👍👍👍
另外還有很多追加款式

我們點了一個黑蒜油🐽骨鍋,好香黑蒜油味

熱葷,包括蒸魚,炒蜆,辣酒花螺,椒鹽瀨尿蝦。。。。。。

火鍋自助配料:菇類,菜,山根,公仔麵。。。。。。

總括,所有冷盤,刺身,海鮮盤,熱葷,食物質素都👍👍👍
環境舒適,性價比高