👩🏻‍💻今日忙咗成日,返到屋企真係唔想煮,最後都係叫個foodpanda,今次揀呢一間佢係主要食西餐,感覺超抵‼️💕有主食、有小食、加埋杯飲品🤤外賣自取仲要有八折‼️喺附近行咗陣街,就已經攞得,真係好方便🥰‼️​​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 🍝一人套餐🍝 HKD$118​  🍝主食x1,小食x1,飲品x1🍝​​🍝卡邦尼意粉​🌟好滿既一盒意粉🥰💕食呢款意粉,個人認為多汁好緊要🤤而呢盒除咗好足料之外,就算係外賣返去,都唔會焗到林晒,芝士味足夠,入面蘑菇都唔少💯‼️👍🏻每一啖都有卡邦尼汁🥰💕‼️​​🍗蜜糖芥末雞翼​🌟見到個色澤整得咁靚,已經好有滿足感,打開蓋仲要有好香嘅蜜糖芥末味🥰💕咬每一啖都好入味,甜得來唔會太流😋亦都唔會好油膩,食完仲好想再食💯👍🏻​​🍹凍蜜桃紅茶​🌟紅茶味甘香☺️淡淡既蜜桃🍑味不會太甜,抵飲👍🏻💯💕🥰​​✒️小記:店員態度親切有禮,外賣自取效率高,喺附近行咗一陣就已經拎得,包裝都好安全,拎到返屋企都仲係原汁原味😋💕👍🏻​

🍝主食x1,小食x1,飲品x1🍝​

🍝卡邦尼意粉​

🍗蜜糖芥末雞翼​

🍹凍蜜桃紅茶​
🌟紅茶味甘香☺️淡淡既蜜桃🍑味不會太甜,抵飲👍🏻💯💕🥰​

2020-11-08
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
  • 卡邦尼意粉
  • 蜜糖芥末雞翼