2022-05-22
今日同朋友嚟咗柯士甸嘅串本屋好耐未食過呢一類燒烤嘢,突然之間好口痕所以專登上網search 下睇吓邊度有呢啲嘢食,結果比我搵到呢一間咁就同朋友一齊嚟咗呢度食首先望吓個餐牌確實有好多唔同種類嘅串燒嘢望落去個價錢都十分合理, 電子落單好方便第1上嘅係燒蘑菇每一寸係有兩個蘑菇,食落口好有 酷嘅嗰種口感 好特別嘅係佢每一寸燒烤隔離都會有一個好有特色嘅粉紅色嘅蓮藕 食落酸酸地好開胃十分之特別蘑菇上面有好多平時食章魚小丸子上邊都有嘅嗰啲肉碎紙 十分之有日本嘅感覺再嚟嘅就係燒牛舌識落煙煙韌韌又好似入口即溶嘅感覺好有牛嘅香味配合區灑喺上面嘅鹽。食落 十分之特別 「伊智班呢~~」之後再嚟嘅係燒鰻魚燒汁好惹味, 令你好想再叫多幾串嚟食食落口好柔軟好有質感好幼鰻魚嘅香味燒雞翼我哋叫咗一串分別有兩隻,燒得好香,唔似出面食開嘅大陸風味嘅重慶燒烤甘重味, 呢度嘅燒烤係唔辣,食落去係有嗰種清新同埋淡淡的雞香十分之符合我嘅口味見隔籬枱都有叫呢一個芝士年糕所以我哋都叫咗一份試下咬落去煙煙韌韌啲芝士喺入邊流晒出嚟爆曬出嚟真係超正望到都好正由於我朋友比較大食所以點都要叫返個正餐先夠飽, 於是我哋就叫咗呢一個燒雞扒飯價錢十分
之後再嚟嘅係燒鰻魚燒汁好惹味, 令你好想再叫多幾串嚟食
食落口好柔軟好有質感好幼鰻魚嘅香味
見隔籬枱都有叫呢一個芝士年糕所以我哋都叫咗一份試下
由於我朋友比較大食所以點都要叫返個正餐先夠飽, 於是我哋就叫咗呢一個燒雞扒飯價錢十分之吸引 50幾蚊就可以食到咁大塊嘅燒雞扒而且燒得係十分之好食, 對於大城市 人來講呢一個飯真係十分之推薦平時lunch仲有嘢送嘢飲!
肥牛雜菜鍋,呢個鍋係兩個人食嘅份量所以價錢好抵食
一上到嚟就已經聞到好大浸嘅香味,
牛十分之新鮮,好有牛味,唔同一般速食店邊爐既牛,
個鍋入邊好多菜仲有粉絲,大隻嘅蘑菇同埋蟹柳,芝士竹輪
店仲有活動只要而家like佢哋餐廳嘅 社交平台就可以贈送一杯嘢飲咁我哋就叫咗呢一個奇異果乳酸梳打,
水蜜桃乳酸梳打,
叫嘅奇異果乳酸梳好有奇異果味道, 完全唔似出面嘅嗰啲一支支溝水溝出嚟超甜既甘
另外老闆亦都十分之好人