2023-05-23 523 views
大家各有各忙,終於有時間可以約出嚟食飯,四個人一致認同食中菜🙋🏻‍♀️X香就食得多,茶皇殿都係第一次試,menu都好多選擇,花多眼亂🤣有好多套餐選擇,揀咗個$5xx既龍蝦伊麵set,自選兩款小菜。龍蝦伊麵夠大盤,而且龍蝦肉都幾多,肉質唔霉而且彈牙,不過芡太多,搞到伊麵有啲腍,不過問題唔大,整體嚟講真係唔錯!小菜我哋揀咗小炒王同埋菠蘿咕嚕肉,小炒王好有鑊氣,除咗有蝦乾之外,仲有蝦仁同魷魚,比出面嘅小炒王多啲料咕嚕肉一上枱嘅時候熱辣辣,而且外皮仲係脆既,好掛汁!認真唔錯!菠蘿都係新鮮既佢地仲有個$1燒味優惠,我地四個人可以揀¼隻燒鵝,呢個真係超級抵!大大份好抵食肉質幾腍身,皮有啲脆,$1真係抵到爛!叫咗個金銀蛋西蘭花,肉碎好多,味道普通,但勝在夠足料四個人都係食咗$800有找,質素都唔差,尤其個$1燒味真係好抵食,唔怪之得全場滿座👍🏻

肉質幾腍身,皮有啲脆,$1真係抵到爛!

叫咗個金銀蛋西蘭花,肉碎好多,味道普通,但勝在夠足料