2020-05-02 503 views
疫情之下就算係假期都唔算太多人,而入到去都唔需要同其他食客搭枱,可以安心用膳。《精挑細選套餐》HK$66精巧肉燥飯 + 香葉鹽酥雞 + 豆香A菜 + 脆蘿蔔糕 + 泡沫珍珠奶茶 (+HK$5)《下午茶餐》HK$42肉燥飯 + 香葉鹽酥雞 + 台灣腸 + 凍蜂蜜紅茶調味粉 (免費)肉燥飯:份量啱啱好,味道都唔錯,鍾意食辣嘅朋友亦都可以考慮嗌辣肉燥,但略嫌啲飯粒唔夠乾身。鹽酥雞:不過不失嘅一道主菜,但偏向乾身同埋唔夠熱。另外,如果覺得剩係食原味鹽酥雞會有啲口寡寡,可以問員工拎啲額外嘅調味料調味,當中包括七味粉、海苔粉同埋梅子粉,仲要係免費架,不妨一試!炸蘿蔔糕:味道同口感都一般,冇咩蘿蔔味,炸得好厚粉,同埋好油。豆醬A菜:食咗咁多肉類同炸嘢,食番啲菜平衡番就啱啱好。菜唔會太老,但如果啲莖可以切一切再上就更好。台灣腸:切得太薄,食落冇咩味,要靠蒜粒調味。蜂蜜紅茶 & 珍珠奶茶:呢度嘅飲品不過不失,比較貼心嘅係糖漿另上,客人可以自己調較甜度。珍珠奶茶嘅奶同茶嘅比例啱啱好,珍珠亦都唔粉,好煙韌。總括而言,呢兩個套餐對於未食午餐嘅我哋嚟講份量啱啱好,價錢合理,而且上菜都唔洗等好耐,係得閒落街填下肚

《精挑細選套餐》HK$66
《精挑細選套餐》

《下午茶餐》HK$42
《下午茶餐》

肉燥飯 + 香葉鹽酥雞 + 台灣腸 + 凍蜂蜜紅茶

調味粉 (免費)
調味粉

台灣腸:切得太薄,食落冇咩味,要靠蒜粒調味。

總括而言,呢兩個套餐對於未食午餐嘅我哋嚟講份量啱啱好,價錢合理,而且上菜都唔洗等好耐,係得閒落街填下肚嘅好選擇!
2020-04-13
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)