2019-09-16 55 views
是日又和同事仔去呢間小店午餐,呢間店的扒餐價錢對比其他區同類店真係好經濟,仲要午餐和晚餐時段一樣價錢,白飯、麵鼓湯、沙律和飲品係任添~~~點餐後拎牌仔等去取餐處取餐~~~自助餐選擇有清熱飲品,食牛算幾熱氣,飲返D涼野係好D~~~取餐處拎食物是食物用廚房紙蓋住,唔怕油彈到四處~~~我和同事仔分別點咗300g牛肩扒和400g的磊牛扒來share 食~~~牛肩食落雖然係實d,但都算係易入口~~~ 磊牛肉質比較鬆軟,食落啖啖牛味~~~我就喜歡唔加任何配料食扒,可以享受扒的鮮味,同事仔加黑椒上去,感覺香氣樸鼻,石板燒雖然跟鐵板燒一樣彈好多鮮牛油出來,但我地可以拎圍裙保護d衣服,d牛味太濃郁,我午餐後忍不住在office洗面

點餐後拎牌仔等去取餐處取餐~~~

自助餐選擇有清熱飲品,食牛算幾熱氣,飲返D涼野係好D~~~

取餐處拎食物是食物用廚房紙蓋住,唔怕油彈到四處~~~

牛肩食落雖然係實d,但都算係易入口~~~

磊牛肉質比較鬆軟,食落啖啖牛味~~~

磊犇石燒牛扒店 感謝光臨
2019-09-17