老馮茶居 (海寶花園)

Old Fung Tea House (Treasure Garden)
元朗分店就成日食,質素一向唔錯,價錢又親民,今日去大尾篤踩單車之前就尼試下大埔分店,等frd之餘又醫下肚仔。比元朗大間好多,坐又舒服啲自己一個人食叫左 5 個點心,一個女仔絕對係食唔曬,又眼闊肚窄左😂😂😂埋單百零蚊,仲打包左啲做下午茶,唔錯唔錯!個春卷同蘿蔔糕真心好食😍😍😍春卷夠脆,點埋喼汁一流👍🏻👍🏻蘿蔔糕好香,唔會一咬落去成舊粉咁,有蘿蔔味😋😋😋如果將來會有埋流沙奶黃包就完美啦😳另外啲店員好funny,可能唔係坐爆曬,所以有時間講下野,幾吹得,後生仔女多,講野夠大喇喇,岩我😎😎😎下次有機會再入大埔再過尼幫襯😋

比元朗大間好多,坐又舒服啲

下次有機會再入大埔再過尼幫襯😋

牛肉球