2023-01-23
呢間西餐廳位於朗豪坊13樓高層,環境舒適、座位寬躺,主打半自助餐,而且喺Mr Steak 旗下餐廳,食物質素絕對有保證❗️自助吧區選擇有好多,冷凍海鮮有蝦、蜆同青口,全部都好新鮮❗️還有芝士、火腿、長通粉、薯蓉、沙律、水果、西湯、飲品等等…甜品種類都好多,還有我最愛😍嘅北海道牛奶布丁🍮一口氣連食左3杯😋😋♡極黑和牛板腱扒 $348 💕必食推介💕配法國拉克萊特熔岩🧀芝士餐廳店員捧住原舊芝士刮出半溶芝士🧀放喺牛扒上面,記得要趁熱食‼️和牛板腱扒🥩五成熟,牛扒已經切成片,內𥚃粉粉嫩嫩😍肉味香濃😋肉汁豐富、口感軟腍,配上半溶香濃芝士一齊食、口感更豐富。另外,點選「極黑和牛板腱扒」餐額外加送🍷紅酒/🥂白酒一杯。♡龍蝦汁美國帶子意大利飯 $2983粒美國帶子大大隻好厚肉,鮮甜美味😋意大利飯粒粒分明,口感煙煙韌韌,配上鮮味嘅龍蝦汁,每粒飯都沾滿醬汁,好惹味‼️呢間餐廳平均三百幾蚊有齊咁高質素🥩牛扒食,又有半自助餐區、甜品任食,絕對物超所值👍🏻值得再回訪😋
♡極黑和牛板腱扒 $348 💕必食推介💕
配法國拉克萊特熔岩🧀芝士
另外,點選「極黑和牛板腱扒」餐額外加送🍷紅酒/🥂白酒一杯。
♡龍蝦汁美國帶子意大利飯 $298