今日係年三十收爐日,約咗親友嚟D2 Place行下,原來第一期室內高爾夫球練習場入面有埋西餐提供,一於去試吓😋入到去環境非常舒服、梳化皮椅超舒適😌 仲可以邊食嘢邊睇吓人哋點樣打golf⛳️ 好嘆呀我哋叫咗一碟香煎南澳野生大虎蝦配明太子意粉,大虎蝦超大隻呀、超多蝦肉超好味🦐🦐 配埋濃郁嘅明太子汁,成碟意粉真係超好食🍝我哋叫咗一碟北海道帶子配蕃紅花意大利飯,帶子煎得好好味呀、嫩滑唔un🤤 意大利飯配有蕃紅花、洋蔥、芝士同蔥粒,味道清新,一啲都唔溜呀🤭最欣賞兩碟主菜上菜嘅時候係熱辣辣、即叫即整,食完好滿足🥳如果加$28就可以任食自助餐湯沙律吧,仲包飲品一杯,不過最近放假都食得多,所以就無升級喇

最欣賞兩碟主菜上菜嘅時候係熱辣辣、即叫即整,食完好滿足🥳

2025-01-28
$160 (Lunch)
  • 香煎南澳野生大虎蝦配明太子意粉
  • 北海道帶子配蕃紅花意大利飯