2020-07-22 68 views
將軍澳唔止Café少,連台式飲品都少之有少,所以最近發現富康開左【茶星人】真係勁開心!即刻買返兩杯送外賣食~《Darling薄荷青瓜梳打 $30》見到呢款做緊Promotion,一於試下佢~賣相勁靚,又紫又綠,入口即時有薄荷的清涼感,其後有淡淡的青瓜香氣,感覺清新舒暢,再有梳打的碳酸刺激感,飲完有種爽涼、解暑的痛快感。《芝芝桃桃 $33》店員推介芝芝芒芒,自己心思思想試芝芝桃桃,本來以爲係水蜜桃,原來佢地係用黃桃,平時比較少飲到,幾有新鮮感。黃桃肉質實淨d,多汁爽甜,無酸味,芝士奶蓋口感香滑濃稠,味道鹹甜適中,加埋最底的沙冰,配搭一流。

《Darling薄荷青瓜梳打 $30》

《芝芝桃桃 $33》