2023-06-12 23 views
觀塘多左好多唔同類型嘅餐廳,今次呢間仲幾靚,設計同佈置都好適合大家影相今次有訂位,本身店職員預留咗雀籠位俾我哋,今日買到去嘅時候職員好細心發現有少少漏水,安排咗我哋去坐其他位,本身有少少失落,因為呢幾日睇完啲post覺得雀籠位好靚舒服好想試吓,不過原來角落位置都好好,自成一角,感覺都好舒服1️⃣西瓜物語西瓜好香,好清新,但唔會太甜,好適合夏天飲2️⃣人魚之淚真係好靚,好靚,好靚!為咗配合個名入邊有啲好似水珠咁樣嘅波波,入口唔使咬就爆好surprised 有芒果有鮮奶,味道得宜靚到唔捨得撈勻杯特飲嚟飲餐廳有好多唔同,而且有特色嘅特飲,款式同口味比其他餐廳都多,好難取捨3️⃣Pizza 黑松露超香,超薄脆,又有我最鍾意嘅炸蒜,好多唔多層次嘅味道同埋我真係好鍾意食薄底pizza🍕4️⃣意式焗芝士肉丸有濃濃嘅芝士,厚且可拉絲肉丸大小適中,方便大口大口一啖咁食特別滿足5️⃣焗肉醬千層寬面焗到有脆邊,上面嘅醬汁清新,配合咁heavy嘅千層面有平衡嘅感覺6️⃣特濃咖啡伴雪糕香濃咖啡,忌廉薄滑,雪糕好厚身,仲要有杏仁碎,一杯甜品有唔同口感同味道,互相配合,直頭想下次淨係嚟食雪糕🍨如果唔係老公突然個肚有少少唔舒服,就可以點埋$

1️⃣西瓜物語
西瓜好香,好清新,但唔會太甜,好適合夏天飲

2️⃣人魚之淚
真係好靚,好靚,好靚!
有芒果有鮮奶,味道得宜

靚到唔捨得撈勻杯特飲嚟飲

3️⃣Pizza
黑松露超香,超薄脆,又有我最鍾意嘅炸蒜,好多唔多層次嘅味道

同埋我真係好鍾意食薄底pizza🍕

4️⃣意式焗芝士肉丸
有濃濃嘅芝士,厚且可拉絲
肉丸大小適中,方便大口大口一啖咁食特別滿足

5️⃣焗肉醬千層寬面

6️⃣特濃咖啡伴雪糕

如果唔係老公突然個肚有少少唔舒服,就可以點埋$10生蠔食,可惜可惜

餐廳星期一至四都有優惠,又見到有會員制,問左店員好多問題,都好耐心咁解釋,可見店員係真係清楚優惠係點,唔係盲目咁推廣

今晚可以獨享一杯甜品完滿咁為呢餐畫上句號😌

🤤味道🤤: 4/5