2021-07-11 1166 views
dinner buffet 10-7-2021之前睇新聞話岩岩開好差, 之後又換晒人疫情見好左, 都想約朋友 心思思想食dinner buffet !吹水睇左好多間,dinner buffet 都分2 段時間2 小時,但佢可由18:30 開始食到21:30 都好😂😋冇咁趕第一次去地點比我想像中易搵炮台山b 出口上橋直行到尾落扶手梯位置每枱都闊落,我尋晚大家8 成滿啦未開始前,巡左圈有人serve 即開美國生蠔🦪(每人一次三隻),蟹腳, 螺,蝦,芝士,ham 咁都ok (利申不吃蠔 唔知味道)都見生蠔幾多人拿😂😅刺身都有但睇過個樣唔係最肥美個d 熱食: 牛扒, 羊架有人serve ,有松子魚,紅酒牛柳咁,芋泥帶子,西蘭方炒螺片咁,煎鴨干佢冇人地講到咁伏喔味道好juicy woo, 不斷煎如果煎緊 佢會問你幾號枱,幾多件放上你枱🤣😚湯尋晚有南瓜湯 同青紅蘿蔔湯個人覺得中湯好飲🤫😊好足料飲品 都有茶 啡, 蘋果汁,橙汁, 檸檬茶就自己沖有哈根打士 都幾多款味選擇甜品都好食 有芒果拿破輪,又有cakes 都幾滿意! 佢refill 都幾快大約到20:30 到就慢慢refill不過好多枱都走人我

dinner buffet 10-7-2021

之前睇新聞話岩岩開好差, 之後又換晒人

睇左好多間,dinner buffet 都分2 段時間

未開始前,巡左圈

(利申不吃蠔 唔知味道)都見生蠔幾多人拿😂😅

刺身都有但睇過個樣唔係最肥美個d

煎鴨干佢冇人地講到咁伏喔
味道好juicy woo, 不斷煎
如果煎緊 佢會問你幾號枱,幾多件放上你枱🤣😚

湯尋晚有南瓜湯 同青紅蘿蔔湯
個人覺得中湯好飲🤫😊好足料

飲品 都有茶 啡, 蘋果汁,橙汁, 檸檬茶就自己沖

有哈根打士 都幾多款味選擇
甜品都好食 有芒果拿破輪,又有cakes
都幾滿意! 佢refill 都幾快
大約到20:30 到就慢慢refill

不過好多枱都走人
我地都去Lobby 影下相
消化下,廁所都好grand

食物質素唔係人地話咁伏喔
K look 訂570 到一位成人包加一

都可以呀 !

芒果拿破輪, 扇貝,牛扒同羊架, 鴨干都好食