2019-09-19 1037 views
失敗咗嘅 signature dish... "beef wellington" 食了一片後,發覺蘑菇有啲異味, 同埋燒窿咗味, 和服務員説了後, 經理馬上過嚟二話不說, 將全部食物回收了... 隔籬枱聽到我們的投訴後也對經理説, 經理馬上也收回..之後聽到經理和別臺的客人説今晚不會再出beef wellington了, 因為焗爐出了問題...😓.。 經理,都過嚟同我哋解釋, 之後只好轉了牛扒和餐廳的compliment desert..要賺嘅就有頭盤,嘅帶子,好好味,個醬汁非常之好。牛扒好香,甜品好好正。下次就要去山頂嗰間GR試下啦。
下次就要去山頂嗰間GR試下啦。
2019-09-12
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$650 (Dinner)
  • grilled diver scallop
  • 頭盤帶子...