2022-12-23 23 views
今次黎到「福岡漢堡扒」食午餐~~佢地主打唔同口味的DIY石燒和牛漢堡扒🐮,選用100%澳洲和牛🇦🇺!好玩又好食👍🏻👍🏻上次去過尖沙咀店已覺得唔錯,旺角新店環境更闊落舒適!值得推介🤩🤩🍱兩人套餐(Ver.4) $366✨-📍菠蘿煙肉和牛漢堡扒📍芝士蛋蒜和牛漢堡扒份量十足!食之前只要用個剷將和牛放喺熱石上燒,然後每邊翻轉燒3秒左右就食得🔥🔥漢堡扒肉質嫩滑,油脂香豐富!!菠蘿🍍同煙肉🥓既配搭比較清新~唔會油膩😋😋芝士蛋蒜🧄都唔錯!蒜味好重,再加埋邪惡芝士,夠哂香口👍🏻👍🏻📍芝士泡豚丼飯賣相吸引!面層鋪滿泡菜🌶️、豚肉🐷同芝士🧀~~豚肉大大片,肉質軟腍juicy❤️❤️撈埋芝士同泡菜後一齊食超惹味!仲要勁大碗,兩個人都食唔晒🤣🤣📍飲品飲品方面,我地加錢升級叫特飲😎😎分別叫左金橘檸檬特飲(+$18)同西柚特飲(+$18)~~兩杯都係勁大杯,好重果香🍊~飲完好解渴!!不過略嫌甜左少少🤏🏻🤏🏻
今次黎到「福岡漢堡扒」食午餐~~

🍱兩人套餐(Ver.4) $366✨
📍菠蘿煙肉和牛漢堡扒
📍芝士蛋蒜和牛漢堡扒
漢堡扒肉質嫩滑,油脂香豐富!!
菠蘿🍍同煙肉🥓既配搭比較清新~唔會油膩😋😋

📍芝士泡豚丼飯
賣相吸引!面層鋪滿泡菜🌶️、豚肉🐷同芝士🧀~~
豚肉大大片,肉質軟腍juicy❤️❤️

📍飲品
飲品方面,我地加錢升級叫特飲😎😎
分別叫左金橘檸檬特飲(+$18)同西柚特飲(+$18)~~
兩杯都係勁大杯,好重果香🍊~飲完好解渴!!
不過略嫌甜左少少🤏🏻🤏🏻