2016-05-06
1956 views
之前寫過食tea, 今次寫下飲野。三個女仔收工食完飯,就想行街,行完街就去飲野。本身想搵成地花生殻個間,但搬左去南華會,我又唔識搵,就shelter la.三個人晚餐已一早落隔,所以叫左個cheese baked nacho. 本身想叫多個cheese cake 但話廚房close 左無得食。之後一人叫左一杯野飲。先講nacho. 其實好好食就未至於,但落左芝士同辣椒去bake 都好難唔好食。朋友各自叫左兩杯mock tail ,一杯係fruity punch. 佢話必點。我就點返我去邊都會叫嘅lychee Martini. 我杯飲品酒精含量略為低,其實就咁飲係飲唔出酒嘅感覺,但就夠甜,粒lychee 都幾好食。每人百幾蚊,一般飲野所需。返食指數:3粒星(5粒最高), 不過不失。