2017-09-04 968 views
EMOJI 最近真係好火, 大人小朋友都鐘意! 剛好家中的長老生日, 又唔食得芝士蛋糕&慕絲蛋糕, 生果蛋糕的確係最適合老人家及小朋友食, 經過聖安娜見到唸個EMOJI 蛋糕真係好得意, 而且係俾晒EMOJI圖卡自己做裝飾, 又可以發揮大家創意, 又有得玩, 又有得食, 當然要HAPPY SHARE!  好多公仔, 見到都已經好開心, 影相又靚, 滿足左生日蛋糕一半的要求, 吸睛!蛋糕細細個, 但有唔少生果, 頂層有士多啤梨、蜜瓜、芒果, 內層都有士多啤梨、蜜瓜、菠蘿, 忌廉打得好挺身, 甜度適中, 而且好香滑, 內層的蛋糕軟綿綿, 又有彈性! 呢個水果蛋糕係偏多忌廉, 我個人就好鐘意食忌廉, 岩晒口味!聖安娜的蛋糕的確比以前好食左!

聖安娜的蛋糕的確比以前好食左!

2017-09-03
TakeAway