2019-08-30 351 views
我成日都覺得euro gogo係貴價版既薩莉亞,食物種類差唔多,但會足料啲,貴返啲!今次揀左4樣野,一個小食,一碟粉面,半份pizza,同一個甜品~~小食叫左蜜糖雞翼,有5隻,雖然有甜甜蜜糖,但食落啲雞肉係鹹,味道有啲奇怪⋯雞翼肉質比較實~菠菜汁龍脷柳闊條面,睇落唔錯,芝士幾creamy,闊條面軟硬適中,幾有彈性~半份夏威夷薄餅,有火腿同菠蘿,餅底有啲硬,有啲乾爭爭⋯焦糖忌廉燉蛋,呢個睇相吸引黎點既,可惜,味道同我心目中既cream brûlée 係好大分別,焦糖燒到硬晒,啲燉蛋好漿糊feel,唔知點解可以係咁既質感⋯⋯

蜜糖雞翼

菠菜汁龍脷柳闊條面

半份夏威夷薄餅

半份夏威夷薄餅,有火腿同菠蘿,餅底有啲硬,有啲乾爭爭⋯
焦糖忌廉燉蛋
菠菜汁龍脷柳闊條面