2010-08-13 67 views
Recept同事快last day了, 會結束工作生涯, 做個全職媽咪, 所以尋日約左佢去食farewell lunch去左公司對面既伽倻食..一行四人..呢度既lunch set choices 都幾多我同Admin 妹妹都叫左炆牛肋骨定食 (佢學我..哈哈) OA姐姐叫左泡菜炒豬肉定食Recept 同事就叫左牛肉湯定食 (唔記得影呢個)本身唔係第一次食伽倻, 所以對佢地既食物都好有信心...由其最喜歡既係D 前菜, 真係好好味, 3款入面最鐘意係碟泡菜, 套餐入面既湯好正, 好有肉味, 但又唔太油膩, 份量都岩岩好..唔會飲完就飽到食唔到其他野. 炆牛肋骨既汁好好味, 好送, 肋骨上既肉好淋, 不過因為有D大舊所以食既時候有D麻煩食哂成個餐已經飽到唔識郁~~~

去左公司對面既伽倻食..一行四人..

呢度既lunch set choices 都幾多

我同Admin 妹妹都叫左炆牛肋骨定食 (佢學我..哈哈)
OA姐姐叫左泡菜炒豬肉定食
Recept 同事就叫左牛肉湯定食 (唔記得影呢個)

食哂成個餐已經飽到唔識郁~~~
炆牛肋骨定食
D 牛肋骨真係好掂
同事的泡菜炒百肉都非常吸引
2010-08-12
$88 (Lunch)
炆牛肋骨定食
D 牛肋骨真係好掂